'Opnieuw maagd in een wip'

30/10/12 om 17:46 - Bijgewerkt om 17:46

In sommige landen is maagd zijn tijdens de huwelijksnacht een kwestie van leven of dood. Dus moet er een markt zijn voor kunstmatige maagdenvliezen.

Voor 29,95 dollar kun je online een kunstmatige maagdenvliespakket bestellen bij www.hymenshop.com. In het uit Hongkong afkomstige pakket zit een zakje nep-bloed en een kunstmatig membraan, dat - stiekem - moet worden aangebracht voor de seks. Volgens de fabrikant zal dit product huwelijken redden, "door vrouwen de mogelijkheid te geven hun diepste en donkerste geheimen achter zich te laten en weer als maagd het huwelijk in te stappen".

Mocht een nieuw maagdenvlies nu precies zijn waar u op zat te wachten, dan moeten uw verwachtingen niet al te hoog gespannen zijn. New York Magazine testte het product en kwam tot de conclusie dat het pakket vooral om het nep-bloed draait, omdat een maagdenvlies bij het breken, immers direct verdwenen is.

Het pakket bestaat uit een houten doosje met roze zijde en daarin zilverkleurige zakjes met niet één, maar twee kunstmatige maagdenvliezen en een zakje nep-bloed. En hoewel dit product in de ogen van veel mensen te grappig voor woorden lijkt, kan het hebben van een maagdenvlies in sommige landen een kwestie zijn van leven en dood. Het maagdenvliespakket is razend populair in de Verenigde Staten. En gelukkig kunt u met korting bulkpakketten kopen van vijf doosjes, zodat u telkens weer maagd kunt zijn. (MF)

Bron: www.welingelichtekringen.nl

Lees meer over:

Onze partners