Vermiste student Yannick Cumps dood teruggevonden

De sinds eind november vermiste student Yannick Cumps is dood teruggevonden. Hij stapte kort na zijn verdwijning uit het leven.

Yannick Cumps, de 22-jarige student die eind november verdween aan zijn school in Sint-Katelijne-Waver en slechts een vage afscheidsbrief achterliet, is dood teruggevonden op een terrein op een vijfhonderdtal meter van de plek waar hij zijn wagen achterliet.

Volgens de eerste vaststellingen van de wetsgeneesheer maakte hij kort na zijn verdwijning een einde aan zijn leven. Dat meldt het parket van Mechelen.

Eerder leverden verschillende zoekacties niets op. Het stuk grond waar Cumps werd gevonden, is een privéterrein en werd volgens het parket nog niet eerder doorzocht.

De verdwijning van Cumps deed heel wat stof opwaaien, omdat er gelijkenissen leken te zijn met de eerder in Kortrijk verdwenen student Waldo Van Raemdonck, die uiteindelijk zonder duidelijke aanleiding uit het leven bleek gestapt te zijn in Oostenrijk. Ook van Cumps werd aanvankelijk vermoed dat hij – al dan niet voor een wanhoopsdaad – naar het buitenland was getrokken. (Belga/SD)

Wie vragen heeft omtrent zelfdoding kan terecht bij Tele-onthaal op het nummer 106 of bij de Zelfmoordlijn op 02 649 95 55.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content