Real blijft ook zonder Courtois foutloos, PSG verliest eerste punten

Op de derde speeldag in groep H van de Champions League hebben PSG en Benfica 1-1 gelijkgespeeld. Na 22 minuten bracht Lionel Messi PSG op voorsprong met een knappe goal. Benfica kon vlak voor rust wel gelijkmaken na een eigen doelpunt van Danilo Pereira (41.). Ondanks het gelijkspel blijft PSG leider in groep H met zeven punten, Benfica is tweede met even veel punten.

Op de derde speeldag in groep H heeft Juventus met 3-1 gewonnen tegen Maccabi Haifa. In een gelijkopgaande wedstrijd zorgde Adrien Rabiot (35.) na een dik halfuur voor de voorsprong van Juventus. Vlak na rust leek Vlahovic (50.) Juventus op weg te zetten naar een makkelijke zege tot Dean David (75.) alsnog een aansluitingstreffer kon scoren. Rabiot (83.) zorgde uiteindelijk met zijn tweede van de avond voor de geruststellende 3-1. Door de eerste zege springt Juventus naar de derde plek met drie punten, Maccabi Haifa blijft puntenloos laatst.

Op de derde speeldag in groep F heeft Real Madrid met 2-1 gewonnen tegen Sjachtar. Thibaut Courtois zat bij Real niet in de selectie door een blessure. Eden Hazard bleef 90 minuten op de bank. Real kwam nog voor het halfuur op een dubbele voorsprong via Rodrygo (13.) en Vinicius (28.). Vlak voor rust zorgde Sjachtar verrassend voor de aansluitingstreffer via Zoebkov (39.). Door de zege blijft Real leider in groep F met negen op negen, Sjachtar staat tweede met vier punten.