Redactie Sportmagazine

Lepoint: ‘Ik ben genoeg gestraft’

Vorige week speelde Christophe Lepoint zijn eerste wedstrijd met de beloften van AA Gent nadat hij revalideerde van een auto-ongeval. Maar heel gelukkig was hij daar niet mee.

In Sport/Voetbalmagazine uit Christophe Lepoint zijn ongenoegen: “Ik ben ontgoocheld dat ik moest spelen, terwijl ik nog geen volledige training met de eerste ploeg heb afgewerkt. Nooit gezien.”

Mutualiteit, verzekering en club verschilden van mening over wanneer hij fit verklaard en betaald kon worden. “De dokter wou geen risico’s nemen en mij nog niet meteen in een wedstrijd laten meedoen, maar Michel Louwagie (die zich beroept op een brief van Sporta, nvdr) zelf besliste van wel. Ik ben ook nog altijd niet betaald. Sinds oktober, toen ik mij opnieuw blesseerde op training, heb ik noch van de club noch van de mutualiteit inkomsten ontvangen.”

“Ik hoop dat ze mijn contract weer gaan valideren. Ik heb een gesprek met Louwagie gehad, maar hij heeft zelfs niet gevraagd hoe mijn wedstrijd geweest was.”

“Ik wil geen oorlog, maar ik vind dat ik nu toch genoeg gestraft ben. Iedereen heeft zijn mening over mijn toekomst, maar het is aan mij om te bewijzen dat ik er weer zal staan. Ik heb nog een contract bij AA Gent, dus geloven ze toch nog in mij?” AA Gent gaf inmiddels te kennen dat Lepoint weer zal worden betaald. (RDG)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content