Maged Samy: verwondingen vallen goed mee

© Belga

Maged Samy, de Egyptische voorzitter van Lierse, is gewond geraakt bij een auto-ongeval op de E34. Hij zal meer dan waarschijnlijk geen blijvende letsels overhouden aan zijn ongeval.

Samy botste in de nacht van woensdag op donderdag omstreeks 3u30 op de autostrade in Lille op een rijdende vrachtwagen. Hij was met zijn wagen onder de vrachtwagen geschoven, zat lange tijd gekneld in zijn voertuig en de brandweer heeft de vrachtwagen met luchtkussens moeten opheffen om Samy te bevrijden. De sterke man van de Pallieters zat alleen in zijn wagen en is de hele tijd bij bewustzijn gebleven. Hij werd overgebracht naar het ziekenhuis van Turnhout.

De verwondingen die Samy opliep vallen bijzonder goed mee, meldt Lierse op zijn website. “Hij is wel stevig door elkaar geschud, maar heeft geen breuken. Alleen veel glas in zijn gezicht, maar dat wordt momenteel door de dokters verwijderd. Hij zal meer dan waarschijnlijk geen blijvende letsels overhouden aan zijn ongeval”.

Lierse zelf zorgde woensdag nog voor een stunt van formaat door in de kwartfinales van de Beker van België na verlengingen met 2-4 te gaan winnen bij bekerhouder Standard. De Pallieters verzekerden zich zo van een ticket voor de halve finales. (Belga/TE)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content