De Verenigde Staten hebben opnieuw gedreigd met extra sancties tegen Turkije. In een bericht op Twitter stelde president Donald Trump dat de Turken jarenlang geprofiteerd hebben van de Verenigde Staten. De relatie vertroebelde echter met de arrestatie van de Amerikaanse dominee Andrew Brunson in Turkije.

'Wij zullen niets betalen voor de vrijlating van een onschuldige man', zei Trump. Ankara zal het nu gemakkelijker maken voor de banken en de vastgoedsector om leningen te krijgen. Daarnaast kondigde het ministerie van Industrie een nieuw pakket steunmaatregelen aan voor kleine en middelgrote bedrijven.

De Verenigde Staten hebben opnieuw gedreigd met extra sancties tegen Turkije. In een bericht op Twitter stelde president Donald Trump dat de Turken jarenlang geprofiteerd hebben van de Verenigde Staten. De relatie vertroebelde echter met de arrestatie van de Amerikaanse dominee Andrew Brunson in Turkije. 'Wij zullen niets betalen voor de vrijlating van een onschuldige man', zei Trump. Ankara zal het nu gemakkelijker maken voor de banken en de vastgoedsector om leningen te krijgen. Daarnaast kondigde het ministerie van Industrie een nieuw pakket steunmaatregelen aan voor kleine en middelgrote bedrijven.