De stemming werd afgelopen vrijdag uitgesteld. Er werd toen beslist dat de FBI een onderzoek gaat voeren na klachten over seksueel misbruik door Brett Kavanaugh.

Mitch McConnell beschuldigt de Democraten ervan de benoeming te willen vertragen. 'Maar de tijd van eindeloos uitstel en obstructie is bijna ten einde', aldus de Republikein. Nochtans kwam de vraag voor een onderzoek door de FBI van zijn partijgenoot Jeff Flake.

President Donald Trump steunde eerst een beperkt onderzoek, maar ging dan toch akkoord om dat uit te breiden.

Drie vrouwen beschuldigen Kavanaugh van ongewenste intimiteiten die jaren geleden zouden hebben plaatsgevonden. De kandidaat-opperrechter ontkent alle beschuldigingen.

De stemming werd afgelopen vrijdag uitgesteld. Er werd toen beslist dat de FBI een onderzoek gaat voeren na klachten over seksueel misbruik door Brett Kavanaugh.Mitch McConnell beschuldigt de Democraten ervan de benoeming te willen vertragen. 'Maar de tijd van eindeloos uitstel en obstructie is bijna ten einde', aldus de Republikein. Nochtans kwam de vraag voor een onderzoek door de FBI van zijn partijgenoot Jeff Flake. President Donald Trump steunde eerst een beperkt onderzoek, maar ging dan toch akkoord om dat uit te breiden. Drie vrouwen beschuldigen Kavanaugh van ongewenste intimiteiten die jaren geleden zouden hebben plaatsgevonden. De kandidaat-opperrechter ontkent alle beschuldigingen.