Verzekeringsmaatschappij Hamburg-Mannheimer, ondertussen opgegaan in het concern Ergo, heeft in 2007 voor zijn 100 beste makelaars een seksfeest georganiseerd in de Hongaarse hoofdstad Boedapest. Daar stonden 20 prostituees te hunner beschikking.

Dat meldt het Duitse Handelsblatt donderdag. De zakenkrant haalt een anonieme deelnemer aan. Een woordvoerder van Ergo, een van 's werelds grootste verzekeringsorganisaties, zegt dat de organisatoren van het seksfeest ondertussen niet meer voor het bedrijf werken.

Armbanden

De orgie vond in juni 2007 plaats in de Gellert-Thermen in Boedapest. Volgens de bron van Handelsblatt waren er bedden voorzien die de genodigden in gezelschap van een van de prostituees konden gebruiken wanneer ze dat wensten.

Om de prostituees te onderscheiden van andere gasten droegen deze rode, gele en witte armbanden. Vrouwen die een witte armband droegen, kwamen enkel de kaderleden en de meest succesvolle makelaars toe.

Na elke vrijpartij kregen de prostituees een stempel op hun armband, om aan te geven hoeveel keer ze al waren gevraagd. (Belga/KVDA)

Verzekeringsmaatschappij Hamburg-Mannheimer, ondertussen opgegaan in het concern Ergo, heeft in 2007 voor zijn 100 beste makelaars een seksfeest georganiseerd in de Hongaarse hoofdstad Boedapest. Daar stonden 20 prostituees te hunner beschikking. Dat meldt het Duitse Handelsblatt donderdag. De zakenkrant haalt een anonieme deelnemer aan. Een woordvoerder van Ergo, een van 's werelds grootste verzekeringsorganisaties, zegt dat de organisatoren van het seksfeest ondertussen niet meer voor het bedrijf werken.Armbanden De orgie vond in juni 2007 plaats in de Gellert-Thermen in Boedapest. Volgens de bron van Handelsblatt waren er bedden voorzien die de genodigden in gezelschap van een van de prostituees konden gebruiken wanneer ze dat wensten. Om de prostituees te onderscheiden van andere gasten droegen deze rode, gele en witte armbanden. Vrouwen die een witte armband droegen, kwamen enkel de kaderleden en de meest succesvolle makelaars toe. Na elke vrijpartij kregen de prostituees een stempel op hun armband, om aan te geven hoeveel keer ze al waren gevraagd. (Belga/KVDA)