Advocaat Geir Lippestad zegt volgens persbureau NTB: 'De hele zaak draait erom dat hij geestesziek is'. De advocaat voegt daar aan toe dat Breivik gelooft dat hij zich in een oorlog bevindt 'en in een oorlog kan je dingen als deze doen'.

Behring Breivik, die de feiten heeft bekend 'heeft een hekel aan al wie gelooft in de democratie' en zegt dat er in Noorwegen 'minstens twee andere cellen zijn en er nog meerdere cellen bestaan in het buitenland', aldus nog Lippestad tijdens een ontmoeting met de buitenlandse pers. (Belga/SD)

Advocaat Geir Lippestad zegt volgens persbureau NTB: 'De hele zaak draait erom dat hij geestesziek is'. De advocaat voegt daar aan toe dat Breivik gelooft dat hij zich in een oorlog bevindt 'en in een oorlog kan je dingen als deze doen'. Behring Breivik, die de feiten heeft bekend 'heeft een hekel aan al wie gelooft in de democratie' en zegt dat er in Noorwegen 'minstens twee andere cellen zijn en er nog meerdere cellen bestaan in het buitenland', aldus nog Lippestad tijdens een ontmoeting met de buitenlandse pers. (Belga/SD)