Dat is te zien in een nieuwe promo die televisiezender CBS deelde van het interview van Oprah Winfrey met Meghan.

Alhoewel het paar de presentatrice ook samen te woord heeft gestaan, spreekt de hertogin van Sussex in de clip alleen met Oprah. Die vraagt wat Meghan ervan vindt dat Buckingham Palace haar in de uitzending haar verhaal zal horen vertellen.

Daarop antwoordt de Amerikaanse: 'Ik zou niet weten waarom zij zouden verwachten dat wij na al deze tijd nog steeds zouden zwijgen, terwijl zij een actieve rol spelen bij het in stand houden van aanhoudende onwaarheden over ons. En als we daarmee het risico lopen om dingen kwijt te raken; we hebben al zoveel verloren.'

Het vorige maand opgenomen interview wordt zondagavond in de Verenigde Staten uitgezonden in een twee uur durende special, 'Oprah With Meghan And Harry'.

Meghan Markle 'bedroefd' na beschuldiging van pesten

Meghan Markle is 'bedroefd' dat ze beschuldigd wordt van pestgedrag tijdens haar verblijf in Kensington Palace. Volgens een Britse krant zou Markle verschillende medewerkers het leven hebben zuur gemaakt. Haar advocaten spreken van een lastercampagne, niet toevallig vlak voor het veelbesproken interview van Oprah Winfrey met Harry en Meghan.

De Britse krant The Times meldde woensdag dat Jason Knauf, de voormalige perschef van Meghan en Harry, in oktober 2018 een e-mail had verstuurd naar Simon Case, de privésecretaris van prins William. Daarin werd gesproken over het wangedrag van Markle. Zo zou ze verschillende paleismedewerkers hebben gepest, en was er sprake van 'vernedering en tranen' bij een paar medewerkers. Over welk soort pestgedrag het zou gaan, is niets bekend.

Lastercampagne

De advocaten van Markle zeggen dat de beschuldigingen gebruikt worden om een vals beeld neer te zetten van de Amerikaanse actrice, vlak voor het veelbesproken interview van Oprah Winfrey met Meghan en Harry. 'Laten we dit maar noemen wat het is: een berekende lastercampagne gebaseerd op misleidende en schadelijke desinformatie.'

Een woordvoerder laat weten dat Markle bedroefd is door de aantijgingen, vooral omdat ze zelf ooit slachtoffer was van pestgedrag. 'Ze is vastbesloten om door te gaan met het creëren van medeleven over de hele wereld en zal ernaar blijven streven om het goede voorbeeld te geven en te doen wat goed is', klinkt het.

Over de hele wereld wordt reikhalzend uitgekeken naar het interview van de Amerikaanse Oprah Winfrey met Meghan en Harry, dat komende zondag wordt uitgezonden. Zender CBS gaf al twee korte clips vrij van het interview. Daarin zei Harry onder meer dat hij vreesde dat 'de geschiedenis zich zou herhalen', waarmee hij lijkt te verwijzen naar de dood van zijn moeder, prinses Diana, die in 1997 in Parijs omkwam bij een auto-ongeluk toen ze probeerde te ontsnappen aan de paparazzi die haar achtervolgden.

Dat is te zien in een nieuwe promo die televisiezender CBS deelde van het interview van Oprah Winfrey met Meghan.Alhoewel het paar de presentatrice ook samen te woord heeft gestaan, spreekt de hertogin van Sussex in de clip alleen met Oprah. Die vraagt wat Meghan ervan vindt dat Buckingham Palace haar in de uitzending haar verhaal zal horen vertellen. Daarop antwoordt de Amerikaanse: 'Ik zou niet weten waarom zij zouden verwachten dat wij na al deze tijd nog steeds zouden zwijgen, terwijl zij een actieve rol spelen bij het in stand houden van aanhoudende onwaarheden over ons. En als we daarmee het risico lopen om dingen kwijt te raken; we hebben al zoveel verloren.' Het vorige maand opgenomen interview wordt zondagavond in de Verenigde Staten uitgezonden in een twee uur durende special, 'Oprah With Meghan And Harry'.Meghan Markle is 'bedroefd' dat ze beschuldigd wordt van pestgedrag tijdens haar verblijf in Kensington Palace. Volgens een Britse krant zou Markle verschillende medewerkers het leven hebben zuur gemaakt. Haar advocaten spreken van een lastercampagne, niet toevallig vlak voor het veelbesproken interview van Oprah Winfrey met Harry en Meghan.De Britse krant The Times meldde woensdag dat Jason Knauf, de voormalige perschef van Meghan en Harry, in oktober 2018 een e-mail had verstuurd naar Simon Case, de privésecretaris van prins William. Daarin werd gesproken over het wangedrag van Markle. Zo zou ze verschillende paleismedewerkers hebben gepest, en was er sprake van 'vernedering en tranen' bij een paar medewerkers. Over welk soort pestgedrag het zou gaan, is niets bekend. De advocaten van Markle zeggen dat de beschuldigingen gebruikt worden om een vals beeld neer te zetten van de Amerikaanse actrice, vlak voor het veelbesproken interview van Oprah Winfrey met Meghan en Harry. 'Laten we dit maar noemen wat het is: een berekende lastercampagne gebaseerd op misleidende en schadelijke desinformatie.' Een woordvoerder laat weten dat Markle bedroefd is door de aantijgingen, vooral omdat ze zelf ooit slachtoffer was van pestgedrag. 'Ze is vastbesloten om door te gaan met het creëren van medeleven over de hele wereld en zal ernaar blijven streven om het goede voorbeeld te geven en te doen wat goed is', klinkt het. Over de hele wereld wordt reikhalzend uitgekeken naar het interview van de Amerikaanse Oprah Winfrey met Meghan en Harry, dat komende zondag wordt uitgezonden. Zender CBS gaf al twee korte clips vrij van het interview. Daarin zei Harry onder meer dat hij vreesde dat 'de geschiedenis zich zou herhalen', waarmee hij lijkt te verwijzen naar de dood van zijn moeder, prinses Diana, die in 1997 in Parijs omkwam bij een auto-ongeluk toen ze probeerde te ontsnappen aan de paparazzi die haar achtervolgden.