Het zwembad van de Badboot in het Antwerpse Kattendijkdok is gedeeltelijk van de rest van het schip afgebroken en gezonken. 'We focussen ons nu op de rest van het schip, maar de situatie is ernstig', zegt woordvoerder Bert Brugghemans van de Antwerpse brandweer.

Het zwembad maakt integraal deel uit van het schip, maar brak allicht af onder het gewicht van het instromende water uit het dok. Hoe het schip precies water is beginnen maken, is niet duidelijk.

De Badboot is volledig ontruimd, er vielen geen gewonden.

Bekijk hier de beelden van de zinkende badboot:

Bekijk meer video's van vtmnieuws op nieuws.vtm.be

(Belga/AVE)

Het zwembad van de Badboot in het Antwerpse Kattendijkdok is gedeeltelijk van de rest van het schip afgebroken en gezonken. 'We focussen ons nu op de rest van het schip, maar de situatie is ernstig', zegt woordvoerder Bert Brugghemans van de Antwerpse brandweer. Het zwembad maakt integraal deel uit van het schip, maar brak allicht af onder het gewicht van het instromende water uit het dok. Hoe het schip precies water is beginnen maken, is niet duidelijk. De Badboot is volledig ontruimd, er vielen geen gewonden.Bekijk hier de beelden van de zinkende badboot:(Belga/AVE)