Dat verklaart kamerlid Barbara Pas, lijsttrekster in Dendermonde, woensdag aan Belga.

Pas benadrukt dat er in het Vlaams Belang geen plaats is voor 'Hitleradepten en racisten'. 'De partij zal de interne procedure opstarten en er volgt nog een deftig gesprek met Ilse Annemans', aldus Barbara Pas.

Het kamerlid gaf nog aan dat Annemans in een kort gesprek met haar aangekondigd heeft haar voorzitterschap neer te leggen om de partij geen schade te berokkenen. Ze verklaarde ook dat de 'likes' op de Russische sociale netwerksite VKontakte dateren van voor haar engagement voor het Vlaams Belang en dat ze deze nu betreurt.

Maar de voorbeelden die Apache woensdag aanhaalde, dateren onder meer van maart dit jaar, toen ze bijvoorbeeld een post leuk vond van een zekere 'Dolf Dany' uit Brugge met een foto van een in de verte turende Adolf Hitler met de tekst 'The greatest Leader of All Time' op de Russische sociale mediasite VKontakte of VK.com.

Ilse Annemans staat op de derde plaats op de lijst van het Vlaams Belang. Barbara Pas vermoedde woensdag dat daar niets meer aan veranderd kan worden, aangezien de lijsten zaterdag werden ingediend.

Dat verklaart kamerlid Barbara Pas, lijsttrekster in Dendermonde, woensdag aan Belga.Pas benadrukt dat er in het Vlaams Belang geen plaats is voor 'Hitleradepten en racisten'. 'De partij zal de interne procedure opstarten en er volgt nog een deftig gesprek met Ilse Annemans', aldus Barbara Pas. Het kamerlid gaf nog aan dat Annemans in een kort gesprek met haar aangekondigd heeft haar voorzitterschap neer te leggen om de partij geen schade te berokkenen. Ze verklaarde ook dat de 'likes' op de Russische sociale netwerksite VKontakte dateren van voor haar engagement voor het Vlaams Belang en dat ze deze nu betreurt. Maar de voorbeelden die Apache woensdag aanhaalde, dateren onder meer van maart dit jaar, toen ze bijvoorbeeld een post leuk vond van een zekere 'Dolf Dany' uit Brugge met een foto van een in de verte turende Adolf Hitler met de tekst 'The greatest Leader of All Time' op de Russische sociale mediasite VKontakte of VK.com. Ilse Annemans staat op de derde plaats op de lijst van het Vlaams Belang. Barbara Pas vermoedde woensdag dat daar niets meer aan veranderd kan worden, aangezien de lijsten zaterdag werden ingediend.