Het sprookjesachtige festivalterrein werd in een mum van tijd op verschillende plaatsen in een modderpoel getransformeerd, maar met nog toppers als Tiësto op het programma konden dat de 60.000 bezoekers niet deren.

Bloedhete middag

In de vooravond begonnen de wolken samen te pakken boven De Schorre, maar het leek of de weergoden het festivalpubliek zo lang mogelijk droog wilden houden. De temperatuur daalde wat, maar geen mens die daar rouwig om was na een bloedhete middag.

De arenavormige ruimte voor het hoofdpodium liep stilaan vol toen de eerste echt grote namen daar te spotten vielen: Fedde Le Grand en Hardwell. Le Grand moest optornen tegen de concurrentie van Steve Aoki in een tent vlakbij, maar lokte toch heel wat volk. De Nederlander wist onder meer te overtuigen met remixes van Coldplay's 'Paradise' en The Prodigy's 'No Good'.

Hoogtepunt

Na de plensbui zorgde Sebastian Ingrosso (een van de drie leden van het ter ziele gegane Swedish House Mafia) er mee voor dat Tomorrowland al snel weer opdroogde. Ingrosso keek zijn ogen uit bij het zien van de vele vlaggen die door het internationale publiek werden bovengehaald.

Met zijn hit 'Reload' ging dat publiek volledig loos, waarna het voor headliner Tiësto, meermaals bekroond tot beste dj ter wereld, een koud kunstje werd om de avond naar een hoogtepunt te sturen. Elders op het festival deed Carl Cox met het iets hardere werk hetzelfde. (Belga/TV)

Het sprookjesachtige festivalterrein werd in een mum van tijd op verschillende plaatsen in een modderpoel getransformeerd, maar met nog toppers als Tiësto op het programma konden dat de 60.000 bezoekers niet deren.Bloedhete middag In de vooravond begonnen de wolken samen te pakken boven De Schorre, maar het leek of de weergoden het festivalpubliek zo lang mogelijk droog wilden houden. De temperatuur daalde wat, maar geen mens die daar rouwig om was na een bloedhete middag. De arenavormige ruimte voor het hoofdpodium liep stilaan vol toen de eerste echt grote namen daar te spotten vielen: Fedde Le Grand en Hardwell. Le Grand moest optornen tegen de concurrentie van Steve Aoki in een tent vlakbij, maar lokte toch heel wat volk. De Nederlander wist onder meer te overtuigen met remixes van Coldplay's 'Paradise' en The Prodigy's 'No Good'.Hoogtepunt Na de plensbui zorgde Sebastian Ingrosso (een van de drie leden van het ter ziele gegane Swedish House Mafia) er mee voor dat Tomorrowland al snel weer opdroogde. Ingrosso keek zijn ogen uit bij het zien van de vele vlaggen die door het internationale publiek werden bovengehaald. Met zijn hit 'Reload' ging dat publiek volledig loos, waarna het voor headliner Tiësto, meermaals bekroond tot beste dj ter wereld, een koud kunstje werd om de avond naar een hoogtepunt te sturen. Elders op het festival deed Carl Cox met het iets hardere werk hetzelfde. (Belga/TV)