De politie kreeg zaterdagavond rond 22 uur melding van een schietincident, bevestigt woordvoerder Willem Migom van de Antwerpse politie aan VRT NWS. 'Ter plaatse konden twee inslagen vastgesteld worden in een garagepoort.' De straat werd afgesloten. Ook het gerechtelijk lab en de onderzoeksrechter kwamen ter plaatse om de inslagen te onderzoeken.

Zaterdagnacht is de tweede nacht van de zogenoemde Operatie Nachtwacht, een grootschalige veiligheidsoperatie waarin de politie extra patrouilleert en controleert in Deurne en Borgerhout. Het initiatief van de stad en de politie komt er na een opstoot van gewelddadige incidenten de laatste weken, die mogelijk verband houden met het drugsmilieu.

De politie kreeg zaterdagavond rond 22 uur melding van een schietincident, bevestigt woordvoerder Willem Migom van de Antwerpse politie aan VRT NWS. 'Ter plaatse konden twee inslagen vastgesteld worden in een garagepoort.' De straat werd afgesloten. Ook het gerechtelijk lab en de onderzoeksrechter kwamen ter plaatse om de inslagen te onderzoeken. Zaterdagnacht is de tweede nacht van de zogenoemde Operatie Nachtwacht, een grootschalige veiligheidsoperatie waarin de politie extra patrouilleert en controleert in Deurne en Borgerhout. Het initiatief van de stad en de politie komt er na een opstoot van gewelddadige incidenten de laatste weken, die mogelijk verband houden met het drugsmilieu.