Het illegale feest aan Flagey in Elsene barstte op 8 mei los na een nieuwe oproep op sociale media. De terrassen gingen toen opnieuw open, maar heel wat mensen bleven hangen na het sluitingsuur en maakten er zelf een nieuw feest van. Els Ampe was ter plaatse en zond alles live uit via haar socialemediakanalen.

Het Vlaams Parlementslid uitte haar mening over de gebeurtenissen die op dat moment plaatsvonden. In het feestgedruis was ze getuige van heel wat duw- en trekwerk. Daarbij haalde ze fors uit naar de aanwezige politie en vooral naar burgemeester van Elsene Christos Doulkeridis (Ecolo), die zelf ook aanwezig was.

Die interventie van Ampe was de druppel voor Open VLD Brussel: de afdeling diende een klacht in. De statutaire commissie van Open VLD zal zich nu over klacht buigen. Wanneer de uitspraak volgt, is nog niet bekend. (Belga)

Het illegale feest aan Flagey in Elsene barstte op 8 mei los na een nieuwe oproep op sociale media. De terrassen gingen toen opnieuw open, maar heel wat mensen bleven hangen na het sluitingsuur en maakten er zelf een nieuw feest van. Els Ampe was ter plaatse en zond alles live uit via haar socialemediakanalen. Het Vlaams Parlementslid uitte haar mening over de gebeurtenissen die op dat moment plaatsvonden. In het feestgedruis was ze getuige van heel wat duw- en trekwerk. Daarbij haalde ze fors uit naar de aanwezige politie en vooral naar burgemeester van Elsene Christos Doulkeridis (Ecolo), die zelf ook aanwezig was. Die interventie van Ampe was de druppel voor Open VLD Brussel: de afdeling diende een klacht in. De statutaire commissie van Open VLD zal zich nu over klacht buigen. Wanneer de uitspraak volgt, is nog niet bekend. (Belga)