Er verkeert niemand meer in levensgevaar na de zware drievoudige kettingbotsing op de A19 ter hoogte van Wervik - Zonnebeke. Dat liet arrondissementscommissaris Anne Martens weten.

Zes mensen liggen wel nog op de afdeling intensieve zorgen, maar ze zijn buiten levensgevaar. In totaal liggen er nog 22 gewonden in de verschillende ziekenhuizen in Ieper, Menen, Kortrijk en Roeselare.

Er liepen nog 46 mensen verwondingen op, maar die mochten in de loop van dinsdagavond al terug naar huis. Het ging voornamelijk om mensen met snijwonden of breuken.

1 dode

Voor vijf mensen moest het OCMW plaats voorzien. Die vijf buitenlandse chauffeurs kregen een plaatsje in een nabijgelegen Bed & Breakfast.

Bij de drievoudige kettingbotsing waren 132 voertuigen betrokken, die in beslag genomen werden door het parket. Er viel één dode. (Belga/AVE)

Er verkeert niemand meer in levensgevaar na de zware drievoudige kettingbotsing op de A19 ter hoogte van Wervik - Zonnebeke. Dat liet arrondissementscommissaris Anne Martens weten.Zes mensen liggen wel nog op de afdeling intensieve zorgen, maar ze zijn buiten levensgevaar. In totaal liggen er nog 22 gewonden in de verschillende ziekenhuizen in Ieper, Menen, Kortrijk en Roeselare. Er liepen nog 46 mensen verwondingen op, maar die mochten in de loop van dinsdagavond al terug naar huis. Het ging voornamelijk om mensen met snijwonden of breuken. Voor vijf mensen moest het OCMW plaats voorzien. Die vijf buitenlandse chauffeurs kregen een plaatsje in een nabijgelegen Bed & Breakfast. Bij de drievoudige kettingbotsing waren 132 voertuigen betrokken, die in beslag genomen werden door het parket. Er viel één dode. (Belga/AVE)