Dat staat in De Tijd, L'Echo, La Libre Belgique en Le Soir. De operatoren hebben elk een klacht ingediend bij de rechtbank van eerste aanleg in Brussel. "We willen wel samenwerken met het gerecht. Maar er zijn grenzen, zeker omdat de sector steeds meer wordt belast", luidt het bij Mobistar. "Onze cashflow komt onder druk", stelt BASE dan weer. "Iedereen moet zijn schulden betalen."

Het gerecht vraagt bij de telecomoperatoren elk jaar circa 100.000 gegevens op over telefoon- en internetverbindingen, schrijft De Tijd. Belgacom kaartte het probleem in al april aan bij de overheid. De kans is groot dat ook het overheidsbedrijf naar de rechtbank stapt. De achterstallige facturen zouden voor de drie operatoren samen oplopen tot 40 miljoen euro. (Belga/TV)

Dat staat in De Tijd, L'Echo, La Libre Belgique en Le Soir. De operatoren hebben elk een klacht ingediend bij de rechtbank van eerste aanleg in Brussel. "We willen wel samenwerken met het gerecht. Maar er zijn grenzen, zeker omdat de sector steeds meer wordt belast", luidt het bij Mobistar. "Onze cashflow komt onder druk", stelt BASE dan weer. "Iedereen moet zijn schulden betalen."Het gerecht vraagt bij de telecomoperatoren elk jaar circa 100.000 gegevens op over telefoon- en internetverbindingen, schrijft De Tijd. Belgacom kaartte het probleem in al april aan bij de overheid. De kans is groot dat ook het overheidsbedrijf naar de rechtbank stapt. De achterstallige facturen zouden voor de drie operatoren samen oplopen tot 40 miljoen euro. (Belga/TV)