Kersvers N-VA-senator Kim Geybels neemt ontslag uit de Senaat. Volgens haar partij doet ze dat wegens ernstige persoonlijke problemen. Geybels blijkt in Thailand betrokken te zijn geraakt bij een drugszaak.

Geybels zou er volgens VTM met een reisgenoot in contact gekomen zijn met drugsdealers en haar gezel zou in dat verband afgeperst zijn. Geybels zelf was dinsdag niet bereikbaar voor commentaar, maar is terug naar België kunnen reizen.

Geybels werd op 13 juni verkozen op de Senaatslijst van N-VA en kreeg heel wat media-aandacht, onder meer wegens haar aantrekkelijk uiterlijk.

Geybels wilde haar functie als senator combineren met een job op de spoeddienst van een Limburgs ziekenhuis. Intussen werd ze ook tijdelijk aangesteld als de nieuwe voorzitter van Jong N-VA.

Dinsdag liet de N-VA weten dat Geybels tijdens een gesprek met Senaatsvoorzitter Danny Pieters haar ontslag uit de fractie en uit de Senaat heeft aangeboden wegens 'wegens ernstige persoonlijke problemen'.

Zowel de diensten van de Senaat als de partij hebben akte genomen van dat verzoek en haar ontslag aanvaard, aldus de partij.

Als senator wordt Geybels opgevolgd door Piet De Bruyn, momenteel woordvoerder van Vlaams minister van Begroting
Philippe Muyters. De Bruyn is gewezen Vlaams parlementslid en was vroeger woordvoerder van de N-VA.

Kersvers N-VA-senator Kim Geybels neemt ontslag uit de Senaat. Volgens haar partij doet ze dat wegens ernstige persoonlijke problemen. Geybels blijkt in Thailand betrokken te zijn geraakt bij een drugszaak.Geybels zou er volgens VTM met een reisgenoot in contact gekomen zijn met drugsdealers en haar gezel zou in dat verband afgeperst zijn. Geybels zelf was dinsdag niet bereikbaar voor commentaar, maar is terug naar België kunnen reizen.Geybels werd op 13 juni verkozen op de Senaatslijst van N-VA en kreeg heel wat media-aandacht, onder meer wegens haar aantrekkelijk uiterlijk. Geybels wilde haar functie als senator combineren met een job op de spoeddienst van een Limburgs ziekenhuis. Intussen werd ze ook tijdelijk aangesteld als de nieuwe voorzitter van Jong N-VA. Dinsdag liet de N-VA weten dat Geybels tijdens een gesprek met Senaatsvoorzitter Danny Pieters haar ontslag uit de fractie en uit de Senaat heeft aangeboden wegens 'wegens ernstige persoonlijke problemen'. Zowel de diensten van de Senaat als de partij hebben akte genomen van dat verzoek en haar ontslag aanvaard, aldus de partij. Als senator wordt Geybels opgevolgd door Piet De Bruyn, momenteel woordvoerder van Vlaams minister van Begroting Philippe Muyters. De Bruyn is gewezen Vlaams parlementslid en was vroeger woordvoerder van de N-VA.