'Reeds in 2006 was ik kandidaat op de lijst Lumineus Lummen waar onder andere de mensen van N-VA mee deel van uitmaakten,' zegt Kim Geybels. 'Sinds de verkiezingen van 2006 zetel ik, namens Lumineus Lummen, als voorzitster van de Lummense Bibliotheekraad.'

Comeback

Geybels weerlegt daarmee het nieuws in een krant die schreef dat ze haar comeback maakt in de politiek. 'Het stoort me dat al maanden de de perceptie wordt gecreëerd alsof ik alle mogelijke partijen afschuim op zoek naar een zitje.

Senator-spoedarts

Na de verkiezingen van 2010 was de toen 29-jarige spoedarts precies 56 dagen senator voor de N-VA. Ze kwam in opspraak na een reis in Thailand waarbij ze met haar vriend Bas Luyten in een drugszaak verwikkeld raakte. Ze nam ontslag als senator maar vocht even later dat ontslag weer aan omdat N-VA-voorzitter Bart De Wever haar onder druk zou hebben gezet om op te stappen. De partijleiding heeft dat altijd ontkend. (EE)

'Reeds in 2006 was ik kandidaat op de lijst Lumineus Lummen waar onder andere de mensen van N-VA mee deel van uitmaakten,' zegt Kim Geybels. 'Sinds de verkiezingen van 2006 zetel ik, namens Lumineus Lummen, als voorzitster van de Lummense Bibliotheekraad.'Comeback Geybels weerlegt daarmee het nieuws in een krant die schreef dat ze haar comeback maakt in de politiek. 'Het stoort me dat al maanden de de perceptie wordt gecreëerd alsof ik alle mogelijke partijen afschuim op zoek naar een zitje.Senator-spoedarts Na de verkiezingen van 2010 was de toen 29-jarige spoedarts precies 56 dagen senator voor de N-VA. Ze kwam in opspraak na een reis in Thailand waarbij ze met haar vriend Bas Luyten in een drugszaak verwikkeld raakte. Ze nam ontslag als senator maar vocht even later dat ontslag weer aan omdat N-VA-voorzitter Bart De Wever haar onder druk zou hebben gezet om op te stappen. De partijleiding heeft dat altijd ontkend. (EE)