Er komen dit jaar geen foto's van koning Filip en zijn gezin op skivakantie. De fotosessie zou normaal dit weekend plaatsvinden in Zwitserland, maar werd geschrapt wegens 'de verhoogde dreiging voor een mogelijke aanslag'. Dat schrijft Het Nieuwsblad op Zondag.

Traditiegetrouw nodigt het Paleis een fotograaf en een cameraman uit om beelden te schieten van koning Filip, koningin Mathilde en hun kinderen op skivakantie. Dat zou ook dit jaar gebeuren in Zwitserland, waar de koning en zijn gezin al meermaals zijn gaan skiën. Maar de fotoshoot wordt nu uitzonderlijk geannuleerd wegens de verhoogde dreiging voor een mogelijke aanslag op leden van de koninklijke familie, zo heeft de krant uit betrouwbare bron vernomen. Het Paleis wou het bericht officieel niet bevestigen, maar ook niet ontkennen, luidt het. (Belga/AVE)

Er komen dit jaar geen foto's van koning Filip en zijn gezin op skivakantie. De fotosessie zou normaal dit weekend plaatsvinden in Zwitserland, maar werd geschrapt wegens 'de verhoogde dreiging voor een mogelijke aanslag'. Dat schrijft Het Nieuwsblad op Zondag.Traditiegetrouw nodigt het Paleis een fotograaf en een cameraman uit om beelden te schieten van koning Filip, koningin Mathilde en hun kinderen op skivakantie. Dat zou ook dit jaar gebeuren in Zwitserland, waar de koning en zijn gezin al meermaals zijn gaan skiën. Maar de fotoshoot wordt nu uitzonderlijk geannuleerd wegens de verhoogde dreiging voor een mogelijke aanslag op leden van de koninklijke familie, zo heeft de krant uit betrouwbare bron vernomen. Het Paleis wou het bericht officieel niet bevestigen, maar ook niet ontkennen, luidt het. (Belga/AVE)