De bilaterale ontmoetingen met de partijvoorzitters gaan op woensdag 8 juni opnieuw van start. Dat is zondagavond vernomen van zijn woordvoerder. Di Rupo beëindigt maandag en dinsdag al een serie van bilaterale ontmoetingen. Die gingen over de begroting. Maandag ziet Di Rupo nog een delegatie van de cdH, dinsdag komen Ecolo en Groen! op de koffie.

Een week van stilzwijgen

Na zijn operatie en tijdens zijn week van stilzwijgen blijven de experts van de formateur voortwerken. Zij zullen met hun collega's van andere partijen een reeks maatregelen becijferen die Di Rupo zal voorstellen om België te laten voldoen aan de verplichtingen van de EU en op die manier ten laatste in 2015 een begrotingsevenwicht te bereiken.

Van zodra hij kan na zijn operatie, zal Di Rupo vanop afstand aan de twee luiken van zijn missie werken: dat zijn het sociaal-economische en het institutionele. (Belga)

De bilaterale ontmoetingen met de partijvoorzitters gaan op woensdag 8 juni opnieuw van start. Dat is zondagavond vernomen van zijn woordvoerder. Di Rupo beëindigt maandag en dinsdag al een serie van bilaterale ontmoetingen. Die gingen over de begroting. Maandag ziet Di Rupo nog een delegatie van de cdH, dinsdag komen Ecolo en Groen! op de koffie. Een week van stilzwijgen Na zijn operatie en tijdens zijn week van stilzwijgen blijven de experts van de formateur voortwerken. Zij zullen met hun collega's van andere partijen een reeks maatregelen becijferen die Di Rupo zal voorstellen om België te laten voldoen aan de verplichtingen van de EU en op die manier ten laatste in 2015 een begrotingsevenwicht te bereiken. Van zodra hij kan na zijn operatie, zal Di Rupo vanop afstand aan de twee luiken van zijn missie werken: dat zijn het sociaal-economische en het institutionele. (Belga)