Volvo, Wijnegem Shopping Center, de containerterminals in Zeebrugge en Delta Lloyd België: ze zijn allemaal geheel of gedeeltelijk in Chinese handen. De directe aanleiding voor dit actua-debat is de hoogoplaaiende discussie over de Chinese participatie in energiedistributeur Eandis.

Hebben de tegenstanders van deze deal een punt?

Of doen ze aan paniekzaaierij?

Zijn de Chinese investeringen in onze economie een bedreiging of juist een redding?

Professor internationale betrekkingen Jonathan Holslag (VUB), sinoloog Bart Dessein (UGent) en Eandis-voorzitter Piet Buyse zoeken samen met Knack-hoofdredacteur Bert Bultinck een antwoord in De Singel om 20.30 uur.

Tickets bestellen kan via deze link.

Volvo, Wijnegem Shopping Center, de containerterminals in Zeebrugge en Delta Lloyd België: ze zijn allemaal geheel of gedeeltelijk in Chinese handen. De directe aanleiding voor dit actua-debat is de hoogoplaaiende discussie over de Chinese participatie in energiedistributeur Eandis. Hebben de tegenstanders van deze deal een punt? Of doen ze aan paniekzaaierij? Zijn de Chinese investeringen in onze economie een bedreiging of juist een redding?Professor internationale betrekkingen Jonathan Holslag (VUB), sinoloog Bart Dessein (UGent) en Eandis-voorzitter Piet Buyse zoeken samen met Knack-hoofdredacteur Bert Bultinck een antwoord in De Singel om 20.30 uur. Tickets bestellen kan via deze link.