Mitsubishi L200 krijgt hybride look

Mitsubishi L200 krijgt hybride look © BELGA

De Mitsubishi L200 pick-up krijgt een nieuwe look. Hij wordt zo moderner, krijgt de trekken van de SUV hybride Outlander en Eclipse Cross en wordt tegelijk efficiënter in het terrein.

Mitsubishi verdient nog steeds goed aan de populaire L200, maar toch beginnen de jaren door te wegen op dit model. Om de pick-up alsnog een tweede jeugd te bezorgen, namen de Japanners het design opnieuw onderhanden en lieten zich daarbij inspireren door van het concept e-Evolution uit 2017, maar ook door de huidige SUV Outlander. Dat levert de L200 een robotachtige look op die beslist meer zal opvallen.

Mitsubishi profiteerde van deze facelift om ook de vierwielaandrijving aan te passen en te voorzien van een nieuwe offroad-stand met verschillende parameters naargelang de ondergrond: modder, sneeuw, zand en rotsen. Daarnaast ging ook het veiligheidsniveau er op vooruit met tal van nieuwe en recente snufjes zoals een dodehoekwaarschuwing, een noodremfunctie met voetgangersherkenning en een gevoeligere en dus efficiëntere afdaalhulp voor offroad. De nieuwe Mitsubishi L200 komt in de loop van 2018 op onze markt.(Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content