Nieuwe roman J.K. Rowling verschijnt 17 oktober

25/07/12 om 09:52 - Bijgewerkt om 09:52

Op 17 oktober verschijnt de eerste roman voor volwassenen van J.K.Rowling. 'Een goede raad' komt tegelijk als paperback, gebonden editie en als e-book uit.

Nieuwe roman J.K. Rowling verschijnt 17 oktober

Wanneer Barry Fairbrother onverwacht sterft, zijn de bewoners van Pagford geschokt. Pagford lijkt een idyllisch Engels plattelandsdorp, met een charmant marktplein en een oude abdij, maar achter die fraaie façade gaan grote conflicten schuil. Tussen rijk en arm, tieners en hun ouders, vrouwen en hun echtgenoten, leraren en hun leerlingen...

In Pagford is niets wat het lijkt. De lege stoel die Barry achterlaat in de gemeenteraad is de aanleiding tot de grootste strijd die het dorp ooit heeft gekend. Wie zal zegevieren in deze verkiezingen vol opportunisme, valsheid en schokkende onthullingen?

In Een goede raad onderzoekt J.K. Rowling de grote vragen van onze tijd.

Harry Potter

J.K. Rowling is de auteur van de Harry Potter-serie, die bestaat uit 7 boeken gepubliceerd tussen 1997 en 2007. Wereldwijd werden meer dan 450 miljoen exemplaren verkocht in meer dan 200 landen in 74 verschillende talen.

Alle Harry Potter-boeken zijn verfilmd en werden kaskrakers. Fans die op de hoogte gehouden willen worden van het laatste nieuws over Een goede raad, kunnen terecht op de website De terugkeer van J.K. Rowling. (MS)

Lees meer over:

Onze partners