“Thomas Vermaelen tegen half november weer fit”

© Reuters

Arsenalmanager Arsène Wenger gaat ervan uit dat Thomas Vermaelen binnen de drie weken zijn comeback in het elftal van de Gunners kan maken.

Arsenalmanager Arsène Wenger gaat ervan uit dat Thomas Vermaelen tegen midden november zijn comeback in het elftal van de Gunners kan maken.

Vermaelen sukkelt al zes weken, sinds begin september, met een blessure aan de achillespees. Die liep hij op tijdens de EK-kwalificatiewedstrijden tegen Duitsland en Turkije.

Hoewel aanvankelijk werd gedacht dat de 24-jarige Rode Duivel slechts enkele dagen buiten strijd zou zijn, miste hij nu al de voorbije negen wedstrijden van Arsenal.

Toch gaat Wenger ervan uit dat Vermaelens blessure geen zaak van lange termijn is, en dat de centrale verdediger binnen de drie weken opnieuw volledig fit is.

“Vermaelen heeft nog twee tot drie weken rust nodig,” zei Wenger aan Arsenal TV Online. “Je kan niet zeggen dat het ons niet verontrust, maar hij heeft nu een laatste behandeling gekregen die volgens ons de blessure kan genezen.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content