Samy: ‘Radzinski en Grootaers hebben Lierse niet nodig om zich te profileren’

© BELGA

Liersevoorzitter Maged Samy stelde met Tomasz Radzinski een nieuwe technisch directeur aan en met Walter Grootaers een nieuwe ondervoorzitter. In Sport/Voetbalmagazine legt hij uit waarom.

Maged Samy: “Radzinski was twee jaar geleden al mijn keuze toen hij nog voor ons voetbalde, maar toen voelde hij zich nog goed genoeg om door te gaan als speler. Tomasz krijgt niet alleen respect als voetballer, maar ook als mens. Met ons jeugdprogramma verwachten we veel van de aankomende toptalenten van de academie. Om die spelers de komende jaren in het buitenland te promoten, hebben we iemand als Tomasz nodig.”

En waarom wilde hij Walter Grootaers als ondervoorzitter? Samy: “Vanaf dag één toen ik hier kwam heeft Walter altijd Lierse geholpen waar hij kon, vanaf de zijlijn. Nu hij niet meer zingt, heeft hij tijd. Walter heeft, net als Radzinski, al een naam. Zij hebben Lierse niet nodig om zich te profileren. Als je een onbekende neemt, zal hij de media gebruiken om zichzelf te promoten in plaats van Lierse.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content