“Ronald Vargas op weg naar Anderlecht”

© Belga

Het ziet er steeds sterker naar uit dat de wegen van Club Brugge en Ronald Vargas weldra scheiden. Volgens verschillende media hadden de West-Vlamingen zelfs al meerdere gesprekken met Anderlecht over een eventuele transfer.

Het ziet er steeds sterker naar uit dat de wegen van Club Brugge en Ronald Vargas weldra scheiden. Volgens verschillende media hadden de West-Vlamingen zelfs al meerdere gesprekken met Anderlecht over een eventuele transfer van de 24-jarige Venezolaan.

Deze week uitte Pedro Vargas, de vader van Ronald, bij Sport/Voetbalmagazine nog zijn diepe ontgoocheling over de moeizaam verlopende contractbesprekingen. Vargas, die momenteel in Venezuela revalideert, heeft bij Club Brugge nog een contract tot medio 2012.

Gazet van Antwerpen citeert vrijdag bronnen uit het kamp van Vargas: “In de pers werd al heel wat over en weer gevochten, maar weet dat Club ons nog geen enkel officieel bod deed. Daarom hebben wij zelf een voorstel op papier gezet en dat per mail verstuurd. Voor ons was 25 mei de deadline. Er kwam echter geen afdoend antwoord. Tussen de speler en Club is er iets gebroken.”

“Ronald heeft concrete aanbiedingen. Anderlecht ligt daarbij in pole position. Tussen Club Brugge en Anderlecht werden al een drietal gesprekken gevoerd over een eventuele transfer,” luidt het nog. “Wij sturen aan op een snelle beslissing. In principe moet de transfer rond zijn voor zijn terugkeer naar België op 17 juni”. (KVDA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content