Rode Duivels vertrekken naar Denemarken, mét De Bruyne en Vertonghen

© Belga Image

De Rode Duivels zijn woensdagvoormiddag met de bus vertrokken vanuit het nationale oefencentrum in Tubeke richting de luchthaven, waar ze het vliegtuig nemen naar Denemarken, morgen/donderdag in Kopenhagen de tegenstander in de tweede EK-wedstrijd. Op foto’s die de Belgische voetbalbond (KBVB) op de sociale media zette, is te zien hoe Kevin De Bruyne en Jan Vertonghen van de partij zijn.

Kevin De Bruyne hervatte maandag de groeptraining na zijn neus- en oogkasbreuk. Jan Vertonghen, die in de openingswedstrijd tegen Rusland een enkelblessure opliep, bleef de voorbije dagen binnen. Het duo reist dus mee af naar Denemarken, wat er lijkt op te wijzen dat ze fit zijn bevonden voor de wedstrijd. Vertonghen stak richting de fotograaf alvast zijn duim in de lucht.

De Duivels gaan in Kopenhagen op zoek naar hun tweede zege, na een vlotte 3-0 overwinning in de opener in Sint-Petersburg tegen Rusland. Denemarken verloor voor eigen fans zijn eerste wedstrijd tegen Finland (0-1), al werd de partij helemaal overschaduwd door de hartstilstand van Christian Eriksen, die op het veld gereanimeerd moest worden.

Partner Content