Kismet Eris: ‘Ik denk niet dat er veel clubs in de rij staan voor een geblesseerde speler’

© BELGA

De verwachting was dat Sinan Bolat deze zomer Standard zou verlaten. Gooit een operatie aan de knie roet in het eten?

Op 22 april, in een duel tegen RC Genk, blesseerde Sinan Bolat zich aan de knie. Daarvoor moet hij deze week onder het mes, hetgeen een inactiviteit betekent van minstens drie maanden.

Nochtans lag het binnen de lijn der verwachtingen dat de Turkse doelman -die nog één seizoen onder contract ligt bij Standard- deze zomer andere oorden zou opzoeken. Enkele Turkse topclubs werden geciteerd. Hoe zit het nu met die transferplannen? Sport/Voetbalmagazine sprak met Kismet Eris, manager van Bolat.

Eris: “In de eerste plaats moeten we nu aan Sinans carrière op lange termijn denken. Voor een speler die geblesseerd is, denk ik niet dat er veel clubs in de rij staan, maar Sinan hoeft zich niet meer te bewijzen. Wie hem wil kennen, kent hem, wie hem nu nog niet kent, zal hem nooit kennen. Er zijn geruchten geweest over geïnteresseerde clubs, maar bij Standard is geen enkel concreet bod binnen gekomen. Sinan is naar Turkije geweest, het was de bedoeling om een week met de nationale ploeg mee te trainen en hij zou aanvankelijk ook tegen Portugal spelen, maar we hebben beslist om dat niet te doen, omdat het risico voor zijn gezondheid te groot was.” (GF)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content