Jordan Remacle: ‘Ben toe aan een stapje hogerop’

© IMAGEGLOBE

Jordan Remacle had dit seizoen een belangrijke rol in het overleven van OHL in eerste klasse. De snelle flankaanvaller lonkt nu naar een transfer.

Jordan Remacle: “Na mijn fantastisch vorig seizoen wilde ik vooral bevestigen en het leek mij het beste om dat te doen in een vertrouwde omgeving. Bovendien heb ik hier met een coach als Ronny Van Geneugden iemand die me heel goed kent, al van bij de jeugd bij Genk. Dat heeft zeker meegespeeld.”

Vorig seizoen vormde Remacle een sterk duo met Hamdi Harbaoui, tegenwoordig bij Lokeren in de spits. Een dergelijke compagnon in de voorlinie had hij deze campagne niet.

“We hadden geen echte topschutter, maar wel spitsen met andere kwaliteiten en hebben ons spel daar ook aan aangepast”, gaat de Waal daar in Sport/Voetbalmagazine verder op in.

“Misschien hadden we met Harbaoui erbij wel meer goals maar minder punten, zoiets is moeilijk te zeggen. Zelf ben ik toe aan een stapje hoger. De club weet dat, en als alle partijen er beter van worden, mag een overstap geen probleem vormen. Een hereniging met Harbaoui in Lokeren? Daar heb ik nog niets van gehoord. Standard? Mooie club. (lacht) Het buitenland is alleszins ook een optie. Maar dat is voor na het seizoen. Ik wil play-off 2 in schoonheid afsluiten, dat zijn we verplicht aan onze supporters.” (JD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content