Jongeren mogen gratis naar Cercle Brugge – Beerschot

© Belga
Kevin Van der Auwera
Kevin Van der Auwera Online coördinator Trends

Cercle Brugge laat jongeren tot 22 jaar en studenten gratis binnen voor play-off 3-duel van zaterdag 6 april tegen Beerschot.

Cercle Brugge laat jongeren tot 22 jaar en studenten gratis binnen voor play-off 3-duel van zaterdag 6 april tegen Beerschot. Dat meldt Cercle Brugge op zijn website. Groen-zwart neemt het zaterdag thuis op tegen Beerschot en is – na de nederlaag in Beerschot – verplicht om te winnen om zijn kansen op het behoud gaaf te houden. Cercle speelt dan voor het eerst onder leiding van Lorenzo Staelens, die de ontslagen Foeke Booy opvolgt.

Iedereen jonger dan 22 jaar en/of in het bezit van een studentenkaart voor dagonderwijs kan zaterdag een vrijkaart krijgen, luidt het. De tickets zullen vanaf anderhalf uur voor de aftrap (20 uur) verkrijgbaar zijn aan de loketten van de Noord-tribune.

‘Met deze actie beklemtoont Cercle haar geloof in de kracht van de jeugd, altijd een sterk punt van de Vereniging. Bovendien hoopt Cercle op enkele honderden extra fans en die kunnen het verschil helpen maken in deze cruciale wedstrijd’, aldus de Vereniging.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content