John Terry: ‘Ik kon niet meer ademen’

© AFP

Dat John Terry geen watje is, blijkt nog maar eens. De 31-jarige aanvoerder van Chelsea speelde tegen Benfica met twee gebroken ribben.

Terry blijkt de twee gebroken ribben tijdens de heenmatch in Lissabon vorige week te hebben opgelopen. Ondanks zijn blessure stond hij vorige zaterdag 90 minuten op het veld tegen Aston Villa in de Premier League en speelde hij woensdag mee in de terugmatch tegen Benfica in de kwartfinales van de Champions League.

Na een uur moest hij echter naar de kant omdat de pijn niet meer te harden was. “Ik kon niet meer ademen. Ik heb afgezien, vooral in de eerste helft”, zegt de beenharde verdediger.

Rusten

Terry gaat vandaag onder de scanner, daarna wacht waarschijnlijk een gedwongen rustperiode. “Als de ribben zijn geraakt, kan je daar niets aan doen om te laten genezen. Er bestaat geen behandeling, gewoon afwachten.”

Chelsea staat de komende weken voor een hectische periode. De club van Rode Duivel Romelu Lukaku haspelt in 26 dagen acht wedstrijden af, waaronder de halve finales in de Champions League en de FA Cup. (KVDA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content