Ibrahimovic: ‘De staande ovatie op Anderlecht bezorgde me kippenvel’

© BELGAIMAGE
Matthias Stockmans
Matthias Stockmans Redacteur van Sport/Voetbalmagazine en Knack Focus.

In een interview met PSG TV geeft Zlatan Ibrahimovic een pluim aan het Anderlechtpubliek.

De interviewploeg van PSG TV focust op de vele weergaloze doelpunten die Ibrahimovic al maakte in het shirt van de Parisiens. En vraagt de Zweed naar het geheime recept voor dergelijke tovertrucjes. “Ik moet toegeven dat ik soms naar mijn eigen goals terugkijk op internet en dan ik dan soms denk: hoe heb je dat gedaan?”, aldus Ibracadabra. “Het gebeurt gewoon heel instinctief eens ik op een voetbalveld sta. Weet je, soms moet je gewoon durven, dat is wat het verschil maakt tussen een gewone en een grote ploeg.”

Als het gaat over zijn torinstinct, kan Ibrahimovic niet anders dan terugdenken aan die speciale avond op woensdag 23 oktober, de heenwedstrijden in de poulefase van de Champions League tegen Anderlecht. In Constant Van den Stock-stadion eindigde de wedstrijd op 0-5, met vier goals van Zlatan Ibrahimovic. Hij kreeg er een staande ovatie voor van de aanwezige Anderlechtfans. Ook voor Zlatan zelf was het een gedenkwaardige avond, zo verklapt hij aan PSG TV.

“That was really crazy! Ik had eerst niet door dat het applaus voor mij bestemd was, pas na mijn vierde goal besefte ik dat. Ik kreeg er kippenvel van. Ik voelde me zo groot als de wereld en vond het een hele eer. Normaal gezien word ik op verplaatsing uitgescholden en uitgefloten, nu kreeg ik een staande ovatie. Een speciaal moment.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content