Dury: ‘Niemand kan rol van Berrier overnemen’

© BELGA

Grote man bij het sterk gestarte Zulte Waregem is Franck Berrier. De vrees bestaat echter dat de West-Vlamingen hun Franse middenvelder straks nog voor de transferdeadline weer kwijtraken. Coach Francky Dury gelooft alvast dat Berrier blijft.

Veel Zulte Waregemfans vrezen dat Franck Berrier voor 31 augustus zou vertrekken, maar Francky Dury heeft niet de indruk dat zijn goudhaantje zijn zinnen op een transfer gezet heeft.

“Franck bezit zeker de kwaliteiten om te slagen bij een topclub, ondanks de pech die hij gehad heeft bij Standard“, vindt Dury, “maar ik denk niet dat hij nu meteen opnieuw de concurrentie wil aangaan bij een grotere ploeg.”

“Voor Franck is plezier op het veld heel belangrijk en dat heeft hij bij ons teruggevonden. Hij neemt daarnaast ook ten volle zijn verantwoordelijkheid in de spelersraad.”

“Natuurlijk zou ik het erg jammer vinden mochten we hem toch nog kwijtraken, want zo’n speler vervang je niet in een handomdraai. Ik zie niemand die zijn specifieke rol kan opvangen, maar niks zegt dat we met een ander systeem niet succesvol zouden kunnen zijn”, aldus de T1 van seizoenrevelatie Zulte Waregem. (JC)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content