Dronken Kroatische chauffeur van spelersbus Rode Duivels gezet

© Belga

De Kroatische chauffeur die de Rode Duivels woensdagavond van de luchthaven van Zagreb naar hun hotel moest brengen, was dronken en is opgepakt door de politie.

Dat bevestigde de Belgische reisorganisatie Sun Incentives, die de trip van sponsors, partners en pers in goede banen leidt.

Politie

De Rode Duivels zijn woensdag aangekomen in Zagreb, waar ze het vrijdag in het Maksimirstadion tegen Kroatië opnemen. De Belgen werden eerst feestelijk uitgewuifd op het tarmac van Zaventem en kwamen nadien na een vlucht van een kleine twee uur om 20u00 aan in de Kroatische hoofdstad.

Al snel bleek echter dat de (door de Kroatische bond aangestelde) chauffeur voor de spelers dronken was. Hij werd meteen opgepakt door de politie. De chauffeur die normaal gezien een deel van de pers moest vervoeren, werd dan maar opgevorderd om de spelers veilig naar hun hotel te brengen.

Nog één puntje

Donderdag trainen de Duivels om 18u00 in het Maksimirstadion, de wedstrijd van vrijdag wordt ook om 18u00 afgetrapt. Pakken de Duivels een punt, zijn ze zeker van deelname aan het WK van volgend jaar in Brazilië. (Belga/TV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content