Comeback voor Daniel Van Buyten

© BELGAIMAGE
Pierre Danvoye
Pierre Danvoye Redacteur bij Sport/Voetbalmagazine

De voormalige Rode Duivel doet een eenmalig wederoptreden bij een live-uitzending.

Daniel Van Buyten komt nog eens uitgebreid in beeld. De RTBf wist hem te strikken voor een live-uitzending in primetime. In de talkshow ’69 minutes sans chichi’ wordt de centrale gast de kleren van het lijf gevraagd. Van Buyten bekeek een eerdere uitzending en zegde meteen toe. Hij brengt zo’n dertig vrienden en kennissen uit zijn woonplaats Froidchapelle mee voor de uitzending waar plaats is voor vijftig gasten en waarin eerder Axelle Red, aartsbisschop Leonard, ex-miss België Julie Taton en voormalig premier Elio Di Rupo te gast waren.

Sportieve comeback?

Intussen zit de voormalige Rode Duivel niet stil. Hij bevestigde dat Bayern inderdaad bij hem informeerde of hij niet bereid was terug te komen op zijn voornemen om te stoppen als speler, gaf aan dat hij een sportieve comeback nog niet definitief heeft uitgesloten (al loopt hij daar naar verluidt niet echt warm voor) en spendeert verder de tijd met de promotie van zijn succesvolle autobiografie (Big Dan, alleen verschenen in het Frans), bezoek van scholen, promotie van het videospel FIFA 15, en het afwegen van de mogelijkheden om aan te treden als tv-analist.

Alle aanvragen worden verzameld op het bureau van zijn makelaar Christophe Henrotay waar een speciale medewerker is aangeduid om de aanvragen te selecteren in functie van de interessesfeer en de beschikbare tijd van Big Dan.

Pierre Danvoye

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content