“Arsenal scout Jordan Lukaku”

© Belga

De Engelse topclub zoekt een jonge linksachter en heeft volgens de media de 16-jarige broer van Romelu Lukaku in het vizier.

Arsenal is op zoek naar een nieuwe jonge linksachter. Volgens de Engelse media heeft de club daarbij onder andere Jordan Lukaku (16), de jongere broer van Romelu, in het vizier.

Jordan Lukaku speelt net als Romelu bij Anderlecht, maar nog bij de beloften. Hij is een stevige linksachter, die ook op het middenveld uit de voeten kan.

Arsenal volgt ook de 17-jarige Zambiaan Emmanuel Mbola, maar die zal – in tegenstelling tot Lukaku – moeilijker een werkvergunning krijgen om in Engeland aan de slag te kunnen.

Momenteel is de jongste Lukaku aan de slag met de Belgische -17-jarigen in Zwitserland. Naar verluidt wil Arsenal hem daar van dichterbij volgen.

Contacten

“Ik heb gehoord dat er al een tijdje interesse is, maar niet meer dan dat”, zegt vader Roger Lukaku donderdag in Het Nieuwsblad. “Zijn manager heeft goede contacten bij Arsenal. Als ze echt geïnteresseerd zijn, zullen we het wel direct van hen horen.”

“Er zijn ook een paar Duitse subtoppers die al interesse hebben getoond. Maar ik denk niet dat dit nu aan de orde is. Ik denk dat hij best rustig evolueert bij Anderlecht, zoals Romelu.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content