Ajax wil Niklas Moisander voor neus Anderlecht wegkapen

© Belga

Ajax en AZ praten weer over een transfer van de Finse verdediger.

Ajax waagt komende week een nieuwe poging om Niklas Moisander aan zich te binden. De Finse verdediger van AZ is op dit moment de eerste keuze van Ajax-trainer Frank de Boer om Rode Duivel Jan Vertonghen op te volgen. Moisander leek lange tijd op weg naar Anderlecht, tot de lucratieve transfer van Matias Suarez naar CSKA Moskou afsprong, zodat de Belgische kampioen de knip nog even op de beugel houdt.

Gesprekken

“We zijn weer in gesprek”, erkende Frank De Boer. “Hopelijk komen we nu wel tot een overeenkomst. We zullen aangeven waar onze grenzen liggen. Dan moeten we kijken of dat voor AZ acceptabel is.”

Algemeen directeur Toon Gerbrands van AZ bevestigde dat Ajax zich opnieuw heeft gemeld. De Amsterdammers mogen met de Finse international om de tafel gaan zitten om tot een akkoord te komen.

Trainer Gertjan Verbeek haalde zijn schouders op toen hij werd geconfronteerd met de hernieuwde interesse van Ajax in zijn aanvoerder. “Ik ben een soort waarzegger. Ik riep een paar weken geleden al dat ze zich wel weer zouden melden.” (Belga/KVDA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content