Abbas Bayat wil neefjes ontslaan bij Charleroi

© Belga

De Iraanse voorzitter zou grote kuis willen houden bij de club, die na negen speeldagen voorlaatste staat in de competitie.

Abbas Bayat, de Iraanse voorzitter van Sporting Charleroi, bereidt zich voor om zijn neven Mogi en Mehdi te ontslaan bij de club. Dat meldt Sport/Foot Magazine.

Naast de twee managers zou ook sportief directeur Raymond Mommens moeten vrezen voor zijn positie.

Abbas Bayat zou grote kuis willen houden bij Charleroi, dat afgelopen weekend in eigen huis verloor van Lierse en na negen speeldagen voorlaatste staat in de competitie.

Mogi Bayat ontkende al dat hij zou worden ontslagen. Wel is bekend dat hij het niet eens was met het ontslag vorige week van trainer Jacky Mathijssen, en dat die beslissing enkel van Abbas Bayat kwam.

Laszlo CsabaAbbas Bayat en de nieuwe coach Csaba Laszlo (46) staan al maanden in contact met elkaar. Abbas bond tijdens de zomer nog in, maar anderhalve week voor de thuiswedstrijd tegen Club Brugge praatte de voorzitter van Charleroi alweer met de entourage van de nieuwe trainer. De 0-5 tegen Club heeft het ontslag van Mathijssen dus niet bepaald.

Laszlo is de derde coach die uit Schotland komt, maar niet altijd via dezelfde tussenpersonen. Abbas Bayat hoopt wel dat het de derde en goeie keer is, want van de twee voorgangers van Laszlo, John Collins en Tommy Craig, had hij geen hoge dunk.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content