Naar de top of naar Poperinge?

© belgaimage

Adnan Custovic: ‘Voor mij is dit een droom die in vervulling gaat, hoofdtrainer in de eerste klasse zijn. Maar het leven gaat voort. Dat wil zeggen: er is een volgend doel. Wedstrijden winnen, hoofdtrainer op het hoogste niveau blijven en dat ooit in Engeland worden. Als speler lukte mij dat niet, misschien zal ik daar als trainer wél in slagen. Ik weet dat het moeilijk wordt, maar als je er niet in gelooft en er niet hard voor werkt, zal het er zeker niet van komen.

‘Waar het lot mij nog heen zal voeren, weet ik niet. Misschien binnen twee jaar naar de top, maar misschien ook naar Poperinge. Zo is het leven. Je kunt directeur van een multinational zijn en opeens alles kwijtspelen. Het enige wat je kunt doen, is voortdoen en je best blijven doen. En, wat mij betreft: eerlijk zijn met jezelf en met anderen in wat je doet. Ik geloof in het leven en maak keuzes op basis van wat ik voel. Er is niet één methode om succes te halen, er zijn er veel verschillende. Ik doe het op mijn manier.’

Reageren op dit artikel kan u door een e-mail te sturen naar lezersbrieven@knack.be. Uw reactie wordt dan mogelijk meegenomen in het volgende nummer.

Partner Content