Het beste uit een hele week sport

© BELGAIMAGE

Pieter Timmers zal zijn carrière niet met een jaar verlengen om er volgend jaar in Tokio bij te zijn. Andere plannen, zegt Timmers, die in augustus wel hoopt op een EK en na de International Swimming League (november) afscheid zal nemen.

Opmerkelijk: atleten die met een dopingschorsing de Spelen in Tokio zouden missen, kunnen er volgens de Athletics Integrity Unit door het uitstel naar 2021 volgend jaar wél bij zijn.

Geraint Thomas, winnaar van de Ronde van Frankrijk in 2018, heeft met een liefdadigheidsactie 345.000 euro opgehaald voor de Britse gezondheidszorg. De Welshman zat drie dagen na mekaar telkens 12 uur op zijn fiets. Op de rollen!

Een datum voor de herstart van de NBA is er nog niet, maar er werd met de spelersvakbond een belangrijk akkoord bereikt: vanaf 15 mei leveren alle spelers een kwart van hun loon in. Mocht het seizoen alsnog herbeginnen – in de reguliere competitie moet elk team nog 15 tot 20 matchen spelen -, dan wordt het ingehouden loon teruggestort.

Reageren op dit artikel kan u door een e-mail te sturen naar lezersbrieven@knack.be. Uw reactie wordt dan mogelijk meegenomen in het volgende nummer.

Partner Content