Club Brugge zorgt voor een primeur: de supporters kunnen hun abonnement al verlengen in januari! Zouden ze bij Club beseffen dat dat de maand van de solden is?

Marc Coucke investeert 30 miljoen euro in de bouw van een viersterrenhotel in Durbuy. Dat geld zou hij ook kunnen gebruiken om Anderlecht vier sterren te laten halen. Ondertussen hebben wij zelf al een wervende slogan bedacht voor het hotel: ‘Je slaapt hier even goed als bij een match van RSCA.’ Graag gedaan, Marc.

Jan Ceulemans raakte bij de gemeenteraadsverkiezingen in oktober verkozen in Westerlo, maar hij gaat nu toch niet zetelen in de gemeenteraad. De stemmen zijn binnen, maar het mandaat neemt de Caje niet op. In zijn voetbalcarrière deed hij doorgaans meer met een goeie voorzet.

In het ‘greenkeepersklassement’, de rangschikking van de velden naar kwaliteit, zijn er twee clubs in de Jupiler League die minder dan 50 op 60 halen: Anderlecht en STVV. Dat is nog altijd een stuk beter dan het terrein van SK Zandbergen in een natte herfst.

Reageren op dit artikel kan u door een e-mail te sturen naar lezersbrieven@knack.be. Uw reactie wordt dan mogelijk meegenomen in het volgende nummer.

Partner Content