Digest sport

© belga

Emmanuel Stockbroekx keert na drie seizoenen HC Bloemendaal terug naar zijn eerste liefde KHC Dragons, dat met Felix Denayer en Florent Van Aubel nog twee Red Lions (en wereldkampioenen) in de rangen heeft. Het kunstgras is niet blauwer aan de overkant.

Gekker moet het niet meer worden. De Dakarrally, tussen 1979 en 2009 de trots van Afrika, verkast na tien jaar… Zuid-Amerika in 2020 naar… Saoedi-Arabië. Kan iemand nog volgen?

Spelers schorsen in de Belgische basketbalcompetitie is een maat voor niets. Na een duw aan de scheidsrechter werd Elias Lasisi tot september geschorst, maar Filou Oostende haalde doodleuk een vervanger – de Colombiaan Braian Angola – naar de kust. Opgelost!

Operatie Verruiming voor StoffelVandoorne. De West-Vlaming rijdt op 15 en 16 juni de 24 uur van Le Mans, als vervanger van JensonButton, die bij zijn zwangere vriendin wil blijven. Op 4 mei start de formule E-rijder ook in de 6 uur van Spa-Francorchamps.

Reageren op dit artikel kan u door een e-mail te sturen naar lezersbrieven@knack.be. Uw reactie wordt dan mogelijk meegenomen in het volgende nummer.

Partner Content