Wintersport: Samsung Snowjam 2012

© IMAGEGLOBE

Zondag 29 april – VT4 – 15.15u

We zitten met z’n allen te hopen dat de lente snel doorbreekt en we eens van een zonnig weekend mogen genieten, maar mocht dat toch niet gauw het geval zijn, dan kun je komende zondag voor je tv gaan zitten en nog eens genieten van de traditionele afsluiter van het voorbije ski- en snowboardseizoen. In Les Deux Alpes vond van 7 tot 14 april (de tweede week van de paasvakantie) de jaarlijkse Samsung Snowjam plaats, een mix van topsport en ontspanning in de sneeuw.

Voor de topsport zorgden onder meer snowboarders Seppe Smits en junior Sebbe De Buck die in de disciplines Big Air en Boarder Cross hun kunstjes vertoonden. Maar het deelnemen aan de wedstrijden stond open voor iedereen die zich vooraf online wilde inschrijven.

De ontspanning is bij de Snowjam altijd van velerlei aard – tenslotte bevinden zich op dat ogenblik in Les Deux Alpes telkens zowat 2000 Belgische vakantiegangers. Die konden dit jaar bijvoorbeeld gratis het nieuwe ski- en snowboardmateriaal voor 2013 uittesten of ’s avonds uit de bol gaan bij de optredens van onder meer Gorki, The Subs, AKS Live, De Jeugd van Tegenwoordig en Discobar Galaxie.

Gedurende tien dagen heerst er in Les Deux Alpes een echte festivalsfeer met vooral een uitgebreid ‘après-snowprogramma’. Echt op maat dus voor een zender als VT4 om daar een groovy terugblik op te bieden en een mogelijk regenachtige zondagmiddag toch nog wat aangenaam te maken. (PM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content