Stem voor Eric Gerets als bondscoach

© Belga

Ludieke website verzamelt stemmen van supporters voor Eric Gerets

In de zoektocht naar een nieuwe trainer voor de Rode Duivels is naar goede gewoonte ook de naam van Eric Gerets (57) weer gevallen. Nu de populaire Limburger zelf heeft laten verstaan dat hij de job wel ziet zitten, beginnen vele supporters te hopen.

Wie wil dat ‘De Leeuw’ ons nationaal elftal onder zijn hoede neemt, kan dat nu duidelijk maken op www.geretsvoorbondscoach.be. “Onze huidige, getalenteerde generatie Rode Duivels moet het maximum uit haar capaciteiten halen, en wel nu! Daarom hebben we vandaag nog een echte Belg nodig als bondscoach, iemand met internationale ervaring, présence en bovenal iemand die onze jongens naar Brazilië kan loodsen,” zo luidt de boodschap. Voor alle duidelijkheid: het gaat om een ludiek initiatief. Woensdag rond 16.30u hadden net geen 2.000 mensen al gestemd.

Of het tot een huwelijk tussen Gerets en de Rode Duivels komt, is nog twijfelachtig. De oud-international heeft immers nog een contract als bondscoach van Marokko. Gisteren ontkende de KBVB dat er al met Gerets gesproken is. (KVDA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content