Need For Speed: The Run

Om de raceactie extra in de verf te zetten, zijn de makers van de beroemde Need for Speed-reeks al enkele jaren aan het experimenteren met personages en verhaallijnen.

In The Run ziet de door schuldeisers opgejaagde Jack Rourke geen andere uitweg voor zijn problemen dan deel te nemen aan een geschifte uithoudingsrace van San Francisco naar New York.

Doel is het in de wacht slepen van een riante prijzenpot. De speler neemt het niet alleen op tegen meer dan tweehonderd tegenstanders maar ook tegen de sterke arm der wet en criminele achtervolgers. Wat aanvankelijk een leuke insteek voor een racegame lijkt, vervalt al snel in een ondoordacht uitgewerkte gimmick. De schrale momenten waarop de speler zijn voertuig kan verlaten; stellen amper iets voor, tegenstanders rijden bij momenten allesbehalve snugger, sleutelen aan de mechaniek van de voertuigen zit er niet in én de totale speelduur van de hoofdmodus is absurd kort. Jammer, want grafisch is de game erg mooi en ook online valt er nog enige pret te beleven. (DD)
Platform: multi

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content