‘Michael Schumacher blijft in ontwakingsfase’

© AFP

Michael Schumacher bevindt zich nog steeds in de ontwakingsfase en is nog niet wakker geworden. Dat heeft zijn manager Sabine Kehm gezegd.

Michael Schumacher bevindt zich nog steeds in de ontwakingsfase en is nog niet wakker geworden. Dat heeft zijn manager Sabine Kehm gezegd aan tv-zender RTL in de rand van de Formule 1-opener in Melbourne.
‘We wachten er natuurlijk op, maar we hebben al geleerd en aanvaarden ook dat het lang kan duren. Dat is ok voor ons’, klonk het. ‘Zijn familie in enorm sterk en laat de moed niet zakken. Ze zijn hier elke dag, tonen zich erg dapper en proberen hier op de een of andere manier samen met Michael door te komen’, aldus Kehm.

De artsen in het ziekenhuis van Grenoble startten eind januari een procedure om Schumacher uit de kunstmatige coma te halen waarin hij zich sinds zijn skiongeluk bevindt.

De zevenvoudige wereldkampioen Formule 1 liep op 29 december bij een val in het skioord Méribel in de Franse Alpen een zwaar hersenletstel op. Sindsdien wordt de 45-jarige Duitser in een kunstmatige coma gehouden. (Belga/KVDA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content