Match of the day 2

© IMAGEGLOBE

Zondag 17 maart – BBC 1 – 23u25

Samenvattingen van de 30ste speeldag in de Premier League, met de focus op de wedstrijden die zondag gespeeld werden: Sunderland – Norwich (Mignolet), Tottenham – Fulham (Vertonghen en Dembélé), Chelsea – West Ham (Hazard) en Wigan – Newcastle.

Het zondagavondprogramma wordt gepresenteerd door de flamboyante Colin Murray, een voormalige muziekjournalist. Maar die zal niet lang meer te zien zijn als anker van het legendarische voetbalprogramma. De BBC maakte enkele weken geleden bekend dat Murray opgevolgd wordt door Mark Chapman, die men ‘geschikter’ acht voor de job. Het één en ander heeft te maken met de niet onbesproken houding van Murray: hij deinst er niet voor terug zijn eigen mening te geven en vaak is die erg kritisch. Waarop onder meer analist Alan Hansen al eens een sneer gaf door te declameren dat Murray de meningen beter aan de echte experts overlaat.

Wie dus nog even wil genieten van de ‘stoute’ en ongezouten meningen van Murray stemt de komende acht weken dus best af op Match of the day 2. (MS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content