Euro 2012 Toernooigids

In de Toernooigids van Sport/Voetbalmagazine kom je als voetballiefhebber alles te weten om helemaal voorbereid het EK-voetbal aan te vatten.

Binnen een goede maand is het weer zo ver. Van 8 juni tot 1 juli strijden zestien toplanden in Polen en Oekraïne om de Europese voetbalkroon. Net als in 2000 met België en Nederland organiseren opnieuw twee landen het EK.

Spelersprofielen, teamanalyses, uitgebreide statistieken, beschrijving van de stadions en unieke actiefoto’s maken van de Toernooigids de ideale handleiding voor het komende EK. Dat deze gids een maand voor het startschot verschijnt, komt ook de voetbalsupporter die deze zomer naar Polen en Oekraïne trekt goed uit. De belangrijkste bezienswaardigheden in de steden waar er gedurende drie weken gevoetbald wordt, worden immers ook even op een rijtje gezet. Ook de geschiedenis van de organiserende landen op voetbalgebied ontbreekt niet in deze gids. Achteraan de gids wacht in de Euro-triviaquiz de ultieme test over de geschiedenis van het Europees Kampioenschap. In vijftig vragen wordt de EK-kennis van de lezer op de proef gesteld. Met Michel Platini (topscorer aller tijden), Edwin van der Sar (meeste wedstrijden op een EK) en Enzo Scifo (jongste speler op een EK) geven we alvast drie namen mee uit de EK-records die van pas kunnen komen. Samengevat, de Euro 2012 Toernooigids is dé EK-bijbel voor iedere voetballiefhebber. (DG)

De ‘Euro 2012 Toernooigids’ werd uitgegeven bij Roularta Books, telt 128 pagina’s, kost € 7,95 en ligt vanaf vrijdag 4 mei in de winkel. Abonnees ontvangen een kortingsbon van 3 euro.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content