Complete controle over elke woning, elke keer weer

Of het nu om een nieuwbouw, totaalrenovatie of gedeeltelijke renovatie gaat, met Niko Home Control heb je nu voor elk project en elk budget de mogelijkheid om je huis slim te maken. Ook zonder kappen of breken, want je hoeft je bestaande bekabeling niet aan te passen. Je kan beginnen met een betaalbare basisinstallatie die je stapsgewijs verder uitbreidt in de toekomst.

Zo biedt Niko Home Control voor elke woning een brede waaier aan nieuwe mogelijkheden. Verlichting, verwarming, ventilatie, rolluiken, zonwering, geluidsinstallatie, slimme energiemeters… je bedient alles in huis centraal via Niko Home Control. Zo win je niet enkel aan comfort, je maakt je huis ook veiliger, energiezuiniger en flexibeler.

Niko Home Control beschermt je gezin en je woning. Je weet altijd wie er aanbelt, zelfs al ben je niet thuis. Is je zoon zijn sleutel vergeten en staat hij voor een gesloten deur? Met je smartphone laat je hem zo binnen. Is er beweging in huis terwijl je er niet bent? Je krijgt meteen een bericht.

Ook energie besparen wordt gemakkelijker dan ooit. Met één druk op de alles-uitknop breng je je woning naar een zuinige status bij het buitengaan. De verlichting en stopcontacten schakelen uit en de verwarming en ventilatie gaan naar een lager niveau. Een snelle blik op het scherm leert meteen wat de woning aan energie verbruikt.

Complete controle over elke woning, elke keer weer

Denk nu al aan je eigen toekomst. Niko Home Control pas je zonder kap- en breekwerk aan wanneer je ouder wordt en alles wat moeilijker begint te gaan. Je voordeur open je bijvoorbeeld vanuit je luie zetel. En potentieel gevaarlijke toestellen zoals je oven, kookplaat en strijkijzer schakelt je installatie na een tijd automatisch uit.

Niko staat bovendien open voor nieuwe technologieën en open ecosystemen en is de officiële partner van verschillende topmerken. Speakers van Bose en Sonos, ventilatie van Renson, ramen van Reynaers en VELUX, etc.: je bedient ze allemaal met Niko Home Control. Zo blijven de oplossingen van Niko volledig future proof en is je installatie in de toekomst eindeloos uitbreidbaar.

(Vanaf tweede helft 2019 is Niko Home Control ook beschikbaar op je bestaande bekabeling, zonder kappen of breken)

Beleef Niko Home Control zelf op Batibouw

Wil je zelf zien en ervaren wat je allemaal met Niko Home Control kunt doen? Kom naar Batibouw, test er alles zelf uit en krijg persoonlijk uitleg van onze experts. Ontdek er de nieuwe mogelijkheden van het systeem en de systemen van bekende kwaliteitsmerken die je binnenkort ook met Niko Home Control bedient.

Complete controle over elke woning, elke keer weer

Bezoek ons op Batibouw: Hal 9, stand 205.